Kneortosen Unloader er en ikke-kirurgisk behandling av symptomer i forbindelse med kneartrose med lett vekt og enkel bruk.

I og med at bevegeligheten forbedres, kan du gjøre det du vil uten at det vonde kneet begrenser deg. Og i takt med at du kan bevege deg uhindret, er det enklere å unngå en vektøkning, noe som ofte forverrer symptomene ved kneartrose.

Lett vekt og enkel bruk

Unloader kan forhindre at man havner i en negativ spiral, og du kan gjenoppta de aktivitetene du gjorde tidligere. I tillegg er Unloader så liten at du kan bære den under vanlige klær.

Klinisk bevist

Nylig gjennomførte forskningstudier viser at Unloader reduserer brukerens opplevde smerte, bedrer kneets funksjon og reduserer bruken av smertestillende legemidler.

Unloader, avlastande ortoser

Effektive ortoser basert på klinisk dokumentert teknikk som reduserer den knesmerten som kommer av ensidig kneortose, og kan ofte utsette tidspunkt for kirurgiske inngrep. Reduser din smerte og kom deg ut på nye eventyr.

Össur Össur

Artrosegrad: mild til middels

Typer av aktivitet: gange, hverdagslige aktiviteter, hagearbeid og golf


Össur Össur

Artrosegrad: middels til alvorlig

Typer av aktivitet: gange, turer, løping og sykling


En studie på bruk av avlastende kneortoser ved kneartrose

Rapportert reduksjon av smertestillende medisiner etter bruk av Unloader i 6 måneder

25%

av pasienten rapporterte en reduksjon i bruk av smertestillende.*

31%

av pasientene rapporterte en reduskjon i bruk av anti-inflammatoriske legemiddel.*

35%

av pasientene rapporterte en reduskjon i reseptbelagte legemiddel.*

* Briggs, K.K., Matheny, L.M., and Steadman, J.R. 2012. Improvement in quality of life with use of an unloader knee brace in active patients with OA: A prospective cohort study. J Knee Surg 25, 417-422.