Behandlingsmuligheter for kneartrose

Selv om det per i dag ikke finnes noe kur, finnes det flere behandlingsalternativer som kan reduserer plagene dine og som gjør at du kan få livet ditt tilbake.

Kirurgiske og ikke-kirurgiske alternativer

Du kan velge en operasjon, men de fleste velger smertestillende medikamenter eller injeksjoner for å redusere smerten.

Det finnes imidlertid en ikke-kirurgisk behandling som er trygg og enkel å bruke og som det er klinisk bevist at reduserer smerten. Kneortosen Unloader har ingen av de bivirkningene som man kan få av medisinering. Helt uten kirurgiske inngrep.

"Det behandlingsalternativet du velger bør speile den livstilen du ønsker. Forhåpentligvis kan du leve som vanlig uten smerte og dermed utsette operasjonen".

Hold leddene myke med moderat trening

Studier har vist at regelmessig trening er en effektiv måte å påvirke artrose på. Det holder leddene fleksible og øker bevegeligheten. Når du beveger på deg frigjøres det også en mengde endorfiner, kroppens egen medisin mot smerte. Før du begynner er det viktig at du diskuterer med legen hva du savner og hvordan du vil leve livet ditt.

Personlige og skreddersydde behandlingsplaner

Ettersom både knær og mennesker er ulike, vil også behandlingsplanene variere. Planen kan inneholde en kombinasjon av livsstilsendringer (gå ned i vekt, øke aktivitetsnivået, osv.) og også omfatte en kneortose eller f.eks. fysioterapi. Behandlingsplanen kompletteres ofte med smertestillende medikamenter.